You have already added 3 listings
Huis

Villa met prachtig uitzicht op zee en op Moraira

Moraira, Alicante

1.225.000
411M2
4Slaapkamers
5Badkamers
1Garage
Huis  

Villa met prachtig uitzicht op zee en op Moraira

1.225.000
Project ID : GHcb-clo16
411M2
4Slaapkamers
5Badkamers
1Garage

Nieuw luxe huis met uitzicht op zee en een aangenaam open uitzicht op Moraira, zeer goed gelegen in een rustige urbanisatie op slechts 2,5 km van de stranden en het centrum.

Het huis is verdeeld over begane grond, op hetzelfde niveau van het zwembadterras vanaf waar er een prachtig uitzicht op de zee is, met 1 slaapkamer, ensuite badkamer, gastentoilet, keuken en grote woonkamer die communiceert met de 27m2 veranda die aansluit aan  het zwembad en het omliggende terras met 77m2. Een binnentrap leidt naar de bovenverdieping met 3 slaapkamers met elk een badkamer en twee open terrassen met een totaal van beide 22m2.
In de kelder is er een grote garage van 44m2 en buiten is er een carport naast voldoende ruimte om meerdere voertuigen te parkeren.
EXTRA’S: schrijnwerk Tecnal met veiligheidsglas, volledige keuken met Siemens-apparatuur, complete badkamers en kranen Roca-merk, LED-verlichting, aerothermisch systeem voor warm water en vloerverwarming, geleide airconditioning (warm en koud) door het hele huis, zonnepanelen, inbouwkasten, elektrische rolluiken, interieur alarm, pre-installatie van extern alarm en beveiligingscamera’s. Rechthoekig zwembad met overloopsysteem van 12×4,5 meter, barbecue van 22 m2, wasruimte, afgewerkte tuin. Automatische toegangsdeuren. Energieclassificatie A. Zuid-oriëntatie. perceel van 922 M2

Adres
Adres:
Stad: Moraira
Area:
Postcode:
Provincie: Alicante
Country: Spain

Andere Projecten

Top