You have already added 3 listings
Huis Te Koop

Villa in strak design- KEY-READY

Polop, Alicante

Vanaf 450.000
270M2
3Slaapkamers
3Badkamers
2Garages
Huis Te Koop

Villa in strak design- KEY-READY

Vanaf 450.000
Project ID : POHI-VIL-agu-3
270M2
3Slaapkamers
3Badkamers
2Garages

Designvillas met uitzicht op de zee en midden in de natuur, in de omgeving van Polop de la Marina, ten noorden van Alicante en op slechts 5 minuten van La Nucia. 10 minuten van Benidorm of Altea.

De villa heeft een perceel van 450 m2 met tuin en een eigen overloopzwembad met open uitzicht op de zee. De buitenkant van de huizen is net zo indrukwekkend als het interieur, met open ruimtes en enorme groene gebieden om te genieten van het buitenleven dat de Costa Blanca u gedurende het grootste deel van het jaar biedt.

De villas hebben drie verdiepingen: kelder, begane grond en eerste verdieping. De kelder, met een aparte ruimte voor wasfaciliteiten, en een zeer grote hoofdruimte met natuurlijk licht van 49 m2.

De woningen beschiken over twee slaapkamers op de begane grond, met toegang tot een volledig ingerichte badkamer met douche. Een grote woonkamer biedt uitzicht op de de tuin door grote ramen die toegang geven tot een uitnodigend overdekt terras, en het overloopzwembad met uitzicht op de zee. Op de bovenverdieping bevindt zich een suite met dressing en een eigen badkamer en toegang tot een privé dakterras van 31 m2. Rust, privacy en natuur zijn slechts enkele van de kenmerken die de Villas identificeren.

Adres
Adres:
Stad: Polop
Area:
Postcode:
Provincie: Alicante
Country: Spain

Andere Projecten

Top