You have already added 3 listings
Huis Te Koop

Prachtige villa op wandelafstand van het strand

Torre de la Horadada, Alicante

Vanaf 520.000
160M2
3Slaapkamers
3Badkamers
2Garages
Huis Te Koop

Prachtige villa op wandelafstand van het strand

Vanaf 520.000
Project ID : Na-na-03
160M2
3Slaapkamers
3Badkamers
2Garages

Met 3 kamers, mogelijkheid voor 2, 4 tot 5 kamers, twee met complete badkamer en kleedkamer, keuken ingericht met materialen van topkwaliteit om uit te kiezen door de eigenaar, inclusief apparatuur, volgens een open concept met de eetkamer omringd door grote ramen. De hele dag aangenaam licht en directe toegang tot het zwembad (behalve woningen 5, 6, 7 en 8) en volledig afgewerkte privétuinen.

En al onze huizen bereiken een uitbreidbaar microklimaat voor elke woonruimte dankzij het ontwerp en de verdeling van de binnenruimtes, die samen met de thermische en akoestische isolatie een harmonieuze en comfortabele omgeving creëert.

Airconditioning (warm / koud) via leidingen inbegrepen. Het verzorgen van zelfs de kleinste details en afwerkingen, met behulp van materialen van topkwaliteit, gepersonaliseerd ontwerp en luxe zonder het maximale comfort te vergeten, het genot van zowel zomer- als zomerhuizen en de milde winter verkrijgen, waardoor elk bewoonbaar jaar uitvoerbaar is bewoonbaar.

Naast een grote overdekte garage (huizen 1-12 buiten parkeerplaats 2 voertuigen) met onafhankelijke ingang of gemeenschappelijke toegang en sommige van de huizen, wasplaats en berging.

Adres
Adres:
Stad: Torre de la Horadada
Area:
Postcode:
Provincie: Alicante
Country: Spain

Andere Projecten

Top