You have already added 3 listings
Appartement Te Koop

Modern appartement in Calpe

Calpe, Alicante

349.300
88M2
3Slaapkamers
2Badkamers
1Garage
Appartement Te Koop

Modern appartement in Calpe

349.300
Project ID : So-CB1-03
88M2
3Slaapkamers
2Badkamers
1Garage

Aan het strand van Calpe vindt u dit indrukwekkend complex van 62 appartementen met uitzicht op de zee, de baai van Calpe, Altea en zelfs Benidorm. Gelegen in het stadscentrum van Calpe en op slechts 150 meter van het Arenal- La Fossa strand.

Het project biedt studio’s en appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers, met lichte, ruime terrassen en een tuin op de begane grond. Allemaal met open uitzicht op zee. De appartementen zijn slim verdeeld om de woonruimte te maximaliseren en bieden lichte en ruime ruimtes.

U zult genieten van grote woonkamers met toegang tot het terras en de buiten slaapkamers met ingebouwde kasten en dressoirs. De keuken is in Amerikaanse stijl, voorzien van een oven, kookplaat en afzuigkap en klaar om een vaatwasser en wasmachine te installeren.

De moderne badkamers hebben een afgeschermde douche en een toilet. Naast andere afwerkingen heeft het appartement vooraf geïnstalleerde airconditioning, een tv-aansluiting in elke kamer en op het terras en een dimlicht in de woonkamer.

Adres
Adres:
Stad: Calpe
Area:
Postcode:
Provincie: Alicante
Country: Spain

Andere Projecten

Top