You have already added 3 listings
Huis Te Koop

KEY READY VILLA

Javea, Alicante

615.000
152M2
3Slaapkamers
2Badkamers
1Garage
Huis Te Koop

KEY READY VILLA

615.000
Project ID : GE-SEM-03
152M2
3Slaapkamers
2Badkamers
1Garage

Op minder dan 1 kilometer van de Middellandse Zee vindt u deze prachtige Villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers in Javea op een perceel van 1.000 m2.

Bij binnenkomst van de villa vindt u aan uw rechterhand de open keuken, het eetgedeelte en de woonkamer van meer dan 57 m2. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een praktische berging en wasruimte. Naast de keuken geven brede schuiframen u toegang tot een gezellige en praktische overdekte veranda van 44 m2. Hier vindt u een buitenkeuken met bbq. Naast het eetgedeelte vindt u nog andere schuiframen, die u naar een klein gedeelte naar het terras leiden. De grote schuiframen zorgen voor veel natuurlijk licht in de villa.

Aan de linkerkant van het terras vindt u 3 slaapkamers en badkamers. De twee slaapkamers van 12 m2 hebben ingebouwde kasten. Ze delen een badkamer. Hoofdslaapkamer van 25 m2 heeft een en-suite badkamer en directe toegang tot de tuin en het terras.

De villa heeft een privé zwembad van 35 m2 en is gebouwd volgens een zeer hoge standaard met veel speciale functies.

De villa is klaar voor de sleuteloverdracht.

Javea

Ten zuiden van Denia en aan de andere kant van de berg Montgo vindt u Javea. Javea ligt tussen twee rotsachtige landtongen waardoor Javea erg populair is geworden bij toeristen. Bijna 30.000 inwoners zijn te vinden in Javea, ongeveer de helft van hen zijn buitenlanders. Vanwege de bergen en vele kliffen rondom Javea vindt u vele kleine prachtige stranden.

Adres
Adres:
Stad: Javea
Area:
Postcode:
Provincie: Alicante
Country: Spain

Andere Projecten

Top