You have already added 3 listings
Huis Te Koop

Prachtige villa in exclusieve wijk

Finestrat, Alicante

Vanaf 990.000
230M2
3Slaapkamers
4Badkamers
2Garages
Huis Te Koop

Prachtige villa in exclusieve wijk

Vanaf 990.000
Project ID : Es-SV3-3
230M2
3Slaapkamers
4Badkamers
2Garages

De villa’s in onze nieuwe ontwikkeling zullen iets unieks, exclusiefs, speciaals, anders zijn … in de beste buurt van Sierra Cortina, met een onovertroffen uitzicht op de baai van Benidorm en de Middellandse Zee, en slechts een paar minuten van zijn stranden.

De ontwikkeling bestaat uit 12 onafhankelijke villa’s van 3 en 4 slaapkamers, op twee verdiepingen plus kelder en plus garage; met tuin, solarium en onafhankelijk zwembad; op percelen van 437 tot 602 m2.

De villa’s hebben ruime en lichte kamers allemaal buiten, met een prachtig uitzicht en distributies die profiteren van het beste van elke omgeving van het huis.

Ze hebben afwerkingen en interieurs van de hoogste kwaliteit die zijn geïntegreerd in een huidig ​​concept van hoog aanzien, dat combineert met het onderscheid, comfort en luxe.

Bij het ontwerp en de constructie is rekening gehouden met aspecten zoals energie-efficiëntie, huisautomatisering en de kwaliteit van materialen en apparatuur van toonaangevende merken zoals Saloni, Villeroy & Boch of Hansgrohe.

Adres
Adres:
Stad: Finestrat
Area:
Postcode:
Provincie: Alicante
Country: Spain

Andere Projecten

Top