You have already added 3 listings
Appartement Te Koop

Appartement nabij het strand van Calpe

Calpe, Alicante

Vanaf 203.000
80M2
2Slaapkamers
2Badkamers
1Garage
Appartement Te Koop

Appartement nabij het strand van Calpe

Vanaf 203.000
Project ID : GHcb-02
80M2
2Slaapkamers
2Badkamers
1Garage

Twee nieuw gebouwde gebouwen op een paar meter van het strand, met uitzicht op de zoutvlakten en de Peñón de Ifach, omringd door alle wenselijke voorzieningen zoals restaurants, supermarkten, winkels, bars, banken en zeer dicht bij de Avenida de los Ejércitos Españoles .

Beide gebouwen hebben 15 verdiepingen en er komen 85 appartementen met twee of drie slaapkamers, twee badkamers, een woonkamer met open ingerichte keuken, grote ramen en gedeeltelijk overdekte terrassen met uitzicht op de zee vanaf de helft van het gebouw. U kunt de woning naar wens aanpassen door te kiezen tussen verschillende materialen.

Uitrusting: gepantserde toegangsdeur, hoogwaardige keramische tegels, dubbele beglazing, video-intercom, tv-aansluitingen, telefoon- en internetaansluiting, ingebouwde kasten, sanitair in de badkamers van toonaangevende merken in witte, moderne en chromen kranen , verwarmings- en airconditioningkanalen, enz.

De gemeenschappelijke ruimte met tuinen, zwembad, paddle-tennisbaan en overdekt recreatiegebied nodigt u uit om na een dag op het strand te blijven. Om de zonsondergang te bewonderen, heeft elk gebouw zijn eigen gemeenschappelijke ruimte met uitzicht op de zee, een fitnessruimte, een terras en een gastronomisch gedeelte (verdieping 9). Er zijn ondergrondse garageplaatsen en opslagruimten voor elk appartement.

Prijs voor een appartement met 2 slaapkamers vanaf € 203.000.

Adres
Adres:
Stad: Calpe
Area:
Postcode:
Provincie: Alicante
Country: Spain

Andere Projecten

Top