You have already added 3 listings
Huis Te Koop

Villa met prachtig zeezicht

Moraira, Alicante

1.150.000
350M2
3Slaapkamers
4Badkamers
1Garage
Huis Te Koop

Villa met prachtig zeezicht

1.150.000
Project ID : Ghcb-clo14
350M2
3Slaapkamers
4Badkamers
1Garage

Nieuw luxe huis biedt uitzicht op zee en een aangenaam open uitzicht op Moraira, zeer goed gelegen en een rustige urbanisatie op slechts 2,5 km afstand van de stranden en het centrum.
Het huis is als volgt verdeeld; op de begane grond, op hetzelfde niveau van het terras bij het zwembad van waar er een prachtig uitzicht op de zee is, 1 slaapkamer, een eigen badkamer, toilet, keuken en een grote woonkamer die communiceert met de veranda die aansluit aan het zwembad met het omliggende terras van 64 m2. Een binnentrap leidt naar de bovenverdieping met 2 slaapkamers met elk een badkamer en twee overdekte terrassen.
En de kelder heeft een grote garage van 58m2 en de buitenkant heeft een garage die voldoende ruimte ademt om meerdere voertuigen te parkeren.
EXTRA’S: schrijnwerk Tecnal met veiligheidsglas, volledige keuken met Siemens-apparatuur, badkamers en kranen merk Roca, LED-verlichting, aerothermisch systeem voor warm water en voor vloerverwarming, geleide en koude airconditioning en alle behuizing, zonnepanelen, inbouwkasten, elektrische rolluiken, binnenalarm, pre-installatie van extern alarm en beveiligingscamera’s. Rechthoekig zwembad met overloopsysteem van 10×4,5 meter, wasplaats, afgewerkte tuin. Automatische toegangsdeuren. Energieclassificatie A. Zuid-oriëntatie. Op een perceel van 985 M2

Adres
Adres:
Stad: Moraira
Area:
Postcode:
Provincie: Alicante
Country: Spain

Andere Projecten

Top